30. tammikuuta 2012

Olen luopunut toivosta

Ajat sitten. En aio edes katsoa tuloslähetystä. Se hetki kun ennakkoäänet tulevat on niin karmea...




***
Liput Suomen otteluihin jääkiekon kotikisoihin maksavat vaivaiset 200 euroa kappale.

Kummola: Köyhät kyykkyyn

26. tammikuuta 2012

Miksi teinit ovat niin tyhmiä?

Eräs idioottipentu oli kopioinut materiaalia suoraan Twilight-blogistani. Jopa mielipidekirjoitukseni, puhumattakaan kuvista (kaistavarkaus) ja affliatelinkeistä (hah!). Huomautin asiasta ja sain vastauksena:

jos et halua etten enää käytä sivujesi sisältöä, voit ilmoittaa siitä asiallisesti yksityisellä viestillä tai sähköpostitse, mikä on huomattavasti kypsempää kuin se, että tulet tänne määräilemään niin että kaikille tulee paha mieli.

Onhan se ihan kamalaa MÄÄRÄILYÄ kun kiellän tuotosteni varastamisen. Ja jos joku on oikeutettu pahaan mieleen niin kumpi, uhri vai varas?

Huvittavinta on että tämän kyseisen latvalahon "omilla" sivuilla lukee: Kopioiminen ja sivujen matkiminen ehdottomasti KIELLETTY! Juuh...

Tarpeeksi iso kenkälaatikko kissalle

Ja mukavakin vielä.





Haavistoa äänestetty toistamiseen

Jono postissa oli suunnilleen yhtä pitkä kuin ensimmäisen kierroksen ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä. Silloin tosin en jäänyt äänestämään. Nyt ajattelin ettei muuta mahdollisuutta oikein ole. Paitsi varsinaisena vaalipäivänä äänestyspaikalle ryömiminen minuuttia vailla kahdeksan...


En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa näille tyypeille jotka Facebookissa omilla nimillään, naamoillaan ja jopa työnantajiensa edustajina haukkuvat Haavistoa homouden vuoksi sairaaksi ja antikristukseksi. Sama kun julistaisivat olevansa itsekin homoja, sillä sitähän homoutta niin kovasti pelkäävät tutkitustikin ovat. Joten nauran räkäisesti.

23. tammikuuta 2012

Hienoa Haavisto

Ennakkoäänten jälkeen en uskonut että Haavistolla olisi enää mahdollisuuksia ja suunnittelin jo otsikkoa "Vitun Väyrynen". Siinä vaiheessa kun Haavisto meni ohi piti huutaa... paitsi että se oli silloin vasta ennuste, oops. No totta siitä tuli silti.


Kahden viikon päästä ei liene syytä iloita. Suomessa on liikaa homofoobisia (=piilohomoja) ihmisiä. Pelkään teurastusta.


Lauantaina heitettiin Glorian vessassa SpongeBob Väyrysen mainokset roskiin. Rikollistako?

Kävin tänään Prismassa yli vuoden tauon jälkeen. En ymmärrä miksi Lemmikkiasemalla olivat hyllyt tyhjää täynnä. Ei ollut juurikaan kuivaruokia. Ostin uutta viljatonta kokeiltavaksi, kun kuulemma Applawsin kuivaruoka on tappanut monia kissoja. Että uskaltaako sitä enää ostaa? Syötän kyllä vanhat loppuun.

Kävin Maxi-Makasiinissakin, kenties vasta toisen kerran elämässäni. Eksyin ensin. Vihaan aika paljon sitä että kävelykatu autotien vieressä loppuu yhtäkkiä, ja mikä parasta ei jatku edes toisella puolella tietä... Olin etsinyt kiva-aiheista kansiota ties kuinka monesta kaupasta, vasta tuolta löytyi kissoja. Sekä halpoja pinkkejä henkareita.

18. tammikuuta 2012

Sairas karppaaja

Sattuneesta syystä minua vituttaa ihmiset jotka eivät ota kuuleviin korviinsa sitä että vhh-ruokavalio voisi auttaa joihinkin sairauksiin. "Et sä ollu oikeesti sairas jos ruokavalio auttoi." No kärsi sä vaan sairaudestas ja syö pilleris vaarallisine ja ikävine sivuvaikutuksineen, jos et halua edes KOKEILLA.


Aivopieru Aamulehdessä

Karppaus sinänsä on ohimenevä muoti-ilmiö, joka kertoo vain yltäkylläisyydessä elävien ihmisten snobbailusta, kun elämästä puuttuvat todelliset ongelmat.

Terveysongelmat eivät ole todellisia ongelmia? Jos ei ole terveyttä, ei voi olla edes elämää. Se tuli taas todettua äskettäin. Huokaus. Milloin nämä sokeriaivot tajuavat että jotkut sairastuvat pahasti hiilihydraatteja syömällä?

17. tammikuuta 2012

Haavistoa äänestetty

Hyvin onnistui äänestäminen vanhentuneella passilla. Netin mukaan äänestäminen onnistuu jopa kuvallisella kelakortilla. Outoa sillä eihän se ole kelvannut mihinkään yli kymmeneen vuoteen.

Ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä oli postissa kunnon ryysis. Kamala jono äänestämään. Ja erityisen kivaa oli että postipalveluille oli varattu vain yksi kassa. Vaikka minua ennen oli vain muutama ihminen aikaa meni silti.

Eilenpä ei sitten ollut jonoa kumpaankaan. Heti pääsi äänestämään.

Kun menin suuhygienistille kello ei mielestäni ollut vielä tasan. Kun saavuin odotustilaan toinen asiakas kysyi olenko Laiska Laardisika? Minua oli kuulemma jo kutsuttu. Oops. Nykyään kun hoidossa käytetään jotain soodakonetta suupieleni tulevat mielettömän kipeiksi ja punaisiksi. :(

Käyn suuhygienistillä 1-2 kertaa vuodessa. Käyn aina Dentaalipalvelussa, jonka suuhygienisti on mielettömän mukava. Tällä kertaa maksoi 80€ ennen kelakorvausta.

Biletettiin 7.1. On se ihanaa kun pikkujoulut on ohi ja laumasielut viettävät tipatonta tammikuuta. On väljempää baareissa. Mahtuu istumaan ja tanssimaan.

Kuopion baaritarjonnassa tapahtuu mielenkiintoisia muutoksia. Puikkari avataan helmikuun alussa uudistuneena. Ja maaliskuussa avautuu kokonaan uusi viihdemaailma Ilona. Entisen Hilan, Tavarameren ja viimeisimpänä sporttibaarin tilalle. Saa nähdä onko tiedossa mitään kivaa (tanssittavaa) kolmekymppisille. Ainakin Ilonan ikäraja tulee olemaan viikonloppuisin 24.


Taisipa vakituinen postinjakaja palata lomaltaan eilen, kun pitkästä aikaa maksikirje tuotiin kotiin asti. Alkaa mennä hermot jatkuvaan postissa ravaamiseen. Varsinkin kun pari kertaa lähetys ei ole edes ollut postissa vaikka olisi pitänyt! Viimeksi eilen maksia ei löytynyt. Ja surullisenkuuluisa kaulakoruni oli toisen kerran saapuessaan kirjattuna kirjeenä eksynyt väärään postiin. Ei voisi paljon enemmän olla vaivaa yksittäisestä nettiostoksesta.

Parista eBay-ostoksesta olen huolissani. Bilelaukkua jonka huusin 14.12. ei ole näkynyt. Eikä mekkoa jonka ostin jouluaattona. Mekonkin jälkeen ostettu bolero on saapunut ajat sitten...

Eilen olisi ollut kirppareilla vaikka mitä. Esimerkiksi juuri sellaiset saappaat joita olen etsinyt eurolla. Ja vieläpä minun kokoani. En voinut ostaa sillä olen typeränä tehnyt huutiksessa huudon saappaista. Ja oli kiva tulla kotiin ja huomata hävinneensä huudon vaaleanpunaisesta piposta. Anttilassa olisi ollut vaaleanpunaisia hattuja kolmella eurolla, normaalihinta 16.95€. Normaalihintaista paskaa ei näköjään koskaan kannata ostaa...

Olen huomannut että passikuvien otattaminen kauhistuttaa minua. En vaan uskalla. Taas yksi seuraus koko elämän kestäneestä kiusaamisesta.

9. tammikuuta 2012

Olivia täyttää tänään 4 vuotta

Meinasi ihan unohtua. Kaksi kertaa.


Pahanteossa.


Yksi lempiharrastuksista on verhon repiminen. Erityisesti silloin kun ei pääse parvekkeelle.


Äiti-Kalin ja tytär-Olivian nykyiset erittäin viileät välit.

5. tammikuuta 2012

Uusi lehti: Fit Karppaaja

Fit-lehden Karppaaja-erikoisnumero on ensimmäinen suomalainen karppaamisesta julkaistu lehti. Pitihän se hommata uteliaisuuden ja karppauksen kannattamisen vuoksi, vaikka Fit julkaisijana aiheuttikin epäilyksiä.

Alussa tuli sellainen fiilis että joitain juttuja on ollut kirjoittamassa karppausvastainen henkilö, jonka on sitten täytynyt pakon edessä ja hampaat irvessä kirjoittaa karppauksesta positiivista tekstiä. Mutta se tunne hälveni kun asiantuntijat pääsivät ääneen.

Lehti oli oikein kiva ja asiallinen. Kerrankin mediassa kerrotaan vhh-ruokavaliosta totuudenmukaisesti eikä vain vääristellä, pelotella ja suorastaan valehdella. Resepteissä oli monta ruokaa joita haluaisin kokeilla, ja kuvat olivat ihania.

Lehden paras juttu: Karppaajan ABC

Paras sitaatti: Nykyään minua huvittaa entinen karppausvastaisuuteni.

Saa nähdä tuleeko lehdelle jatkoa. Riippuu kai menestyksestä.


Ja jotta Virallinen Totuus ei unohtuisi: Idioottien kokoontumisajot

Älyllisen itsepuolustuksen pikakurssi

Jos sinulla on 23 ystävää kuinka todennäköistä on että kahdella heistä on syntymäpäivä samana päivänä? Ei kovin suuri? Oikea vastaus on yli 54%. Tämän ja paljon muita hämmentäviä asioita kertoo Normand Baillargeonin mainio kirja Älyllisen itsepuolustuksen pikakurssi.

En ole koskaan aikaisemmin lukenut yhtäkään filosofisen alan kirjaa tai edes opiskellut lukiossa yhtään filosofian kurssia. Ei kuulunut silloin pakollisiin kursseihin, enkä tiedä tai muista kuuluuko vieläkään.

Koska koulutustasoni ja älyni on 0 iso osa kirjasta meni minulta tietysti yli hilseen. Liikaa... sivistyssanoja, joita kai vain yliopiston käyneet tietävät.

Kirjan loppupuolen jutut kuulostivat hyvin tutuilta. Lääketeollisuuden järkyttävä tutkimustulosten manipulointi ja ihmisten järkyttävä auktoriteettiusko. Kun ihminen opiskelee tarpeeksi pitkälle hän lakkaa olemasta koskaan väärässä? Ainakaan sanavarastoon ei kuulu "en tiedä" tai "olin väärässä".

Tämän kirjan luettuani en kai sitten enää voi uskoa astrologiaan. :( Homeopatiaan en ole onneksi koskaan uskonut. Niin, järki on järki. Mutta jos kerran karppaus on uskontoni niin miksei sitten astrologiakin?

Ehkä herää kysymys miksi ylipäänsä halusin lukea tämän kirjan tai miten edes sain sen olemassaolosta tietää? Joku Hesarissa suositteli sitä ja kuulosti mielenkiintoiselta niin miksikäs ei. Mitä siitä sitten että aivot räjähtävät ja huomaa oman tyhmyytensä.

4. tammikuuta 2012

Kissat ja ensilumi

Eivät olleet nämä olleet aiemmin lumen kanssa tekemisissä.





3. tammikuuta 2012

Vuoden 2011 nettiostoksia

Kaikki ovat Animal rescue shopista.

Olin pitkään halunnut kissa-aiheisen ovimaton. Olin ehtinyt tilata Animal rescuelta aika monta kertaa ennen kuin tajusin että siellähän sellainen on. Tässä matossa on vielä se hyvä puoli että se on niin matala ettei ota kiinni välioven alareunaan niin kuin aikaisempi eli Jyskin yhden euron kynnysmatto.


Kissapyjama. Se oli pakko saada sillä se on vaaleanpunainen ja siinä on kuva-aiheena kissoja ja teetä. Ainut huono puoli on turhan reilu koko ässänäkin.



Kissa-aiheinen teejuttu. En silti edelleenkään juo irtoteetä, liian vaivalloista.


Tassu-aiheiset drinkkitikut. Nyt kun minulla on nämä niin voin uhrata kaikki loputkin Lidlin tikut Ollen leikkikaluiksi, se rakastaa niitä jostakin syystä jota en voi ymmärtää.

Tassu-aiheinen nahkalompakko. On olevinaan eettistä nahkaa. Turhan isokokoinen jokapäiväiseen käyttöön. Eli vielä enemmän liian iso bilekäyttöön, kun bilelaukku on aina aika pieni..

2. tammikuuta 2012

Löytöretki Citymarketiin

Olin jo käyttänyt jouluostoksiin 30 euroa Citymarketin lahjakortista jonka sain työnantajalta joululahjaksi. 20e oli siis vielä käyttämättä, ja perinteisestihän lahjakortilla pitää ostaa uudet talvi-työkengät, että olisi edes jotain todellista hyötyä.. Eli joulun jälkeiseen aleen tieni vei.

Edellisellä kerralla löysin kengät lasten puolelta kympillä. Tällä kertaa ei ollut ihan niin hyvä onni. Lasten kenkiä olisi ollut vitosellakin mutta ei oikein minun kokoani. Kai kauneusleikkauksina tehdään myös jalkojen pienennyksiä? Ihan vaan halvempien kenkien vuoksi. Löytyi onneksi 30 euron kengät puoleen hintaan. 15 euroa jaksan juuri ja juuri kengistä maksaa, kun ei ne kauaa kummiskaan kestä.

Reissun suurin löytö oli Urtekramin suihkugeeli hintaan 50 senttiä. Aika mieletön hinta kun noita myydään yleensä 8-10 eurolla. Taisi sitten tuo brown sugar olla valikoimasta poistuva tuote kun hyllyssä oli sen sijaan vain aloe veraa. Yleensä en osta luonnonkosmetiikan suihkugeelejä, ovat ihan liian kalliita.

Ostin viimein Aladdin-dvd:n, 10 euroa. Kun se oli edellisen kerran Sittarissa tarjouksessa niin eipä niitä ollut enää yhtään jäljellä kun minä ehdin sinne asti.


Joulukuusen neulasia on kaikkialla: vessassa, sängyssä, sukan sisällä, ruuassa... Ei suinkaan mene hermot.